Einde seizoen 2017-2018!

Seizoen 2017-2018 zit er weer op!

Wij kijken terug op een geweldig toneelseizoen.
Wat hebben we genoten van de uitvoering van onze productie ‘Een koekje van eigen deeg’. Drie zeer goed bezochte avonden in de podiumzaal op de Noordkade, met veel enthousiaste reacties.

Achter de schermen zijn we al druk bezig met het nieuwe seizoen. De leescommissie heeft een flink aantal nieuwe stukken gelezen en zij hebben hun top 3 doorgegeven aan onze regisseuse Hanneke van der Linden. Zij gaat uiteindelijk een keuze maken. Het is dus nog even afwachten welk stuk wij in 2019 op de planken zullen zetten. Maar dat we er alles aan zullen doen om er weer een spektakel van te maken is zeker! Binnenkort krijgen wij de rolverdeling te horen. De spanning is op dit moment al voelbaar bij alle leden. In juli en augustus kunnen de tekstboekjes mee in onze koffers naar onze vakantiebestemmingen 😉.

Vanaf eind augustus starten we weer met de repetities onder leiding van Hanneke van der Linden. En hoewel de titel van onze nieuwe toneelstuk nog even een verrassing blijft, zijn de data van de voorstellingen wel al bekend. Op donderdag 28 maart, vrijdag 29 maart of zaterdag 30 maart 2019 zien wij u heel graag bij één van onze toneeluitvoeringen. Noteert u deze dagen dus alvast in uw agenda! Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Helaas hebben we dit seizoen afscheid genomen van twee van onze leden. Kees en Femke hebben onze club verlaten. We bedanken hen voor hun inzet voor onze vereniging. Met het vertrek van onze voorzitter Femke, kwam er ook ruimte binnen het bestuur vrij. Komend seizoen zal het nieuwe bestuur bestaan uit Lotte (voorzitter), Yvon (penningmeester) en Sandra (secretaris).

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze gezellige club en lijkt het u leuk om als spelend lid of als vrijwilliger betrokken te zijn bij Soufflé? Neem dan contact op via mail en kom gezellig een keer kijken op één van onze repetitie-avonden (woensdag). Aangezien we momenteel al veel dames hebben, zijn we extra blij met mannen!

Fijne vakantie en tot volgend seizoen!

Toneelgroep Soufflé