Kerstbericht

Volgens mij zeggen we ieder jaar hetzelfde…..jeetje, het is alweer december, wat gaat het toch snel. Maar het is ook echt zo, de tijd vliegt en zeker als je plezier hebt en druk bent.
De afgelopen tijd hebben we namelijk beide gehad, druk én plezier!! En ja, wat is druk…..we zijn erg lekker bezig geweest in ieder geval. Wellicht dat u het in de kranten, op Facebook en/of Twitter heeft gelezen maar hieronder nog even een opsomming wat we sinds het begin van dit seizoen hebben gedaan.
In september zijn we direct begonnen met de repetities voor het nieuwe stuk. De 1ste repetitie is altijd een leesrepetitie, maar daarna is het gelijk hard aan het werk, zonder boek (spiekbriefjes, op hand geschreven kattenbelletjes….). Onze regisseuse heeft een schema gemaakt waarin voor iedere week wordt aangegeven wat er geleerd moet worden, welke nieuwe scenes er aan bod komen en wat er herhaald gaat worden.
Naast de repetitie mochten we in oktober weer naar de avond van de Rabo Clubkas campagne actie. Iedere stem was geld waard, dus hartelijk dank voor uw stem. Wij kunnen deze bijdrage weer goed gebruiken o.a. bij de ontwikkeling van onze spelers.
Tevens werden wij door Sinterklaas en zijn Pieten gevraagd of we hen weer een handje wilde helpen, aangezien erg druk was nu het boek van Sinterklaas in het water was gevallen en zij niet goed wisten waar alle cadeautjes heen moesten. We hebben weer heel veel blijde gezichten mogen zien, bij bedrijven, winkels en thuisbezoeken. Mocht u dit volgend jaar niet willen missen, wees er dan op tijd bij!!
Waar we nu al mee bezig zijn, maar pas in 2018 zal gaan plaats vinden, is een samenwerking met een mooie groep mensen die zich inzetten voor mensen met dementie. Zij willen de Gemeente Meierijstad (nog meer) Dementievriendelijk maken. Zij zullen voorlichtingen gaan geven aan verenigingen en vanuit Soufflé ondersteunen wij daarin tijdens hun presentaties. Voor meer info over dementie in onze gemeente, kunt u kijken op hun FB pagina: “De Dementievriendelijke Gemeente Meierijstad”.
En dan gaan wij ook bijna het 1ste gedeelte van onze repetitieperiode afronden. Nog een paar keer en dan nemen wij ook even extra tijd voor familie en vrienden tijdens de kerstperiode. Maar direct in het nieuwe jaar, gaan we weer knallen!! Want de voorstellingen van ons stuk zijn alweer in maart, dus de tijd vliegt…..
Nou heb ik dus al een paar keer genoemd dat we aan het repeteren zijn voor ‘ons stuk’, maar wat het is….. Ik zal u in ieder geval de titel geven: “Een koekje van eigen deeg”, geschreven door Maurits Keyzer en geregisseerd door Hanneke van der Linden. Momenteel ga ik nog weinig over zeggen, behalve dat het een hilarisch stuk is. Dus als u een avondje wilt lachen, zet dan alvast onderstaande data in uw agenda:
• Donderdag 22 maart 2018
• Vrijdag 23 maart 2018
• Zaterdag 24 maart 2018
Meer informatie over de locatie, tijd en reserveringen zal in 2018 via FB, website en flyers volgen.
Voor nu wensen we u allen een mooie decembermaand toe, met sneeuwpoppen, plezier, liefde, gezelligheid, heerlijke kerstdagen, een knallend oud/nieuw en we hopen u graag te zien in 2018!!
Toneelgroep Soufflé

Neem een kijkje op onze facebookpagina:
https://www.facebook.com/Toneelgroepsouffle/

of Twitter: @ToneelSouffle

Toneelgroep Soufflé Veghel