Papa moet aan de vrouw! Welkom 2017!

 

Allereerst wensen wij u een fantastisch 2017 toe!! We hopen samen met u er een mooi jaar van te maken, met veel (toneel)vreugde!!

Wellicht heeft u de laatste tijd niet veel op onze pagina voorbij zien komen en dat klopt. Het is enige tijd wat stiller geweest op onze pagina maar dat betekent niet dat wij hebben stil gezeten. Er is in ieder geval weer genoeg gedaan en gebeurd sinds we dit seizoen begonnen zijn.

Op woensdag 31 augustus is het toneelseizoen voor ons weer van start gegaan. Voor de vakantie was het nieuwe stuk al uitgekozen zodat we na de zomer gelijk aan de slag konden. Na eerst een leesrepetitie volgde al snel de gewone repetitie. En met dit jaar Hanneke als onze regisseuse. Van beide kanten weer even wennen, maar de klik was er dus we waren al redelijk snel aan elkaar gewend.

In november heeft u, als u klant bent van de Rabobank, weer op ons kunnen stemmen voor de Rabo Clubkas Campagne Uden/Veghel. We zijn altijd erg blij met alle stemmen, waarmee we weer een extra zakcentje voor onze vereniging kunnen verkrijgen. Dit jaar zal dat onder andere besteed worden aan een extra workshop voor onze leden op het gebied van toneel.

Tevens waren we eind november en begin december een 3tal zaterdagen druk met de ondersteuning van het bezorgen van pakjes en het verblijden van diverse kinderen. De Sint en zijn Pieten hebben weer erg genoten en wat we gehoord hebben, de kinderen (en ouders) ook. Volgend jaar komen we ook graag (weer) bij u langs.

Ook hebben we in oktober een 2tal nieuwe leden mogen verwelkomen, namelijk Inie en Meindert. En we hopen dat we eerdaags Chantal bij onze club erbij hebben. Inmiddels zijn we met 3 mannen en 12 vrouwen, dus….in ons stuk moet ‘Papa aan de vrouw’, maar bij ons geldt nog steeds ‘Soufflé moet aan de man’….dus kom gerust eens een kijkje nemen en wie weet ben jij de man waar we op zoek naar zijn (vrouwen zijn natuurlijk ook altijd welkom).

En ja, dan is het alweer kerst en gaat het jaar over naar 2017. We hebben ook even 1 week ‘rust’ gehad en zijn gelijk in het nieuwe jaar weer snel verder gegaan met de repetities, want er is nog genoeg te doen en er zijn nog maar 9 repetities….

Normaal hebben we onze voorstellingen in april, maar dit jaar hebben we deze vanwege ons jubileum vervroegd. Op 17 maart 2017 bestaat onze toneelgroep maar liefst 30 jaar. In die week zullen we ons toneelstuk opvoeren. Het toneelstuk heet ‘Papa moet aan de vrouw’, is geschreven door Rien Buunk en wordt geregisseerd door Hanneke van der Linden.

Vanwege ons 30-jarig jubileum hebben we een aantal kortingsacties waardoor we u het nog aantrekkelijker willen maken om onze voorstellingen bij te wonen. Hieronder het overzicht van de data en de kortingen. Als u wilt reserveren, dan kunt u rechtsboven op deze pagina klikken bij ‘kaarten reserveren’. Indien u voldoet aan de kortingsvoorwaarden, vermeldt dat dan in uw reservering bij opmerkingen.

Speciale aanbieding bij onze voorstellingen:

Donderdag 16 maart 2017                           Indien u vóór 1987 geboren bent, krijgt u -> 30% korting op uw kaart.

Vrijdag 17 maart 2017                                   Indien u in 1987 geboren bent, krijgt u -> 30% korting op uw kaart

Zaterdag 18 maart 2017                               Indien u na 1987 geboren bent, krijgt u -> 30% korting op uw kaart

Indien u op 16/17/18 maart jarig bent, dan ontvangt u een gratis toegangskaart voor één van de avonden.

Aangezien wij deze ‘leeftijdskortingen’ aanbieden en wij helaas niet altijd kunnen inschatten of de leeftijden correct zijn, zijn wij genoodzaakt dit te controleren bij de kassa in de zaal. Neemt u dus uw identiteitsbewijs mee. Alvast dank hiervoor.