Seizoen 2019-2020

Soufflé 2019-2020

We kijken terug op een geslaagd seizoen 2018/2019! Afgelopen maart hebben we het stuk “Barst” ten tonele gebracht aan de Noordkade in Veghel. Ook dit jaar ligt de regie weer in handen van Hanneke van der Linden uit Veghel.

Zij zal dit jaar ons nieuwe toneelstuk: “Hotel Hommelus” regisseren.

KOMT DAT ZIEN…..

‘Hotel Hommelus’ is een vlotte en bruisend geschreven klucht van Rob van Vliet en José Frehe.

Een toneelstuk met veel uitzonderlijke typetjes, waar de toneelgroep al druk voor aan het repeteren is.

Het stuk nodigt de spelers uit om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Gebruik van stem en lichaamshouding zijn in dit blijspel dan ook erg belangrijk om het spel tot leven te laten komen.

Hanneke van der Linden, de regiseusse, helpt de spelers door ze uit te dagen en het beste op de planken te kunnen zetten. Zij is dan ook dit jaar weer erg enthousiast over het stuk dat op 26, 27 en 28 maart 2020 op de Noordkade in Veghel te bewonderen zal zijn.

“Hotel Hommelus” is het verhaal over twee zussen die een hotel runnen. De zussen Karin en Anita zijn compleet verschillend, wat komische en chaotische taferelen oplevert. Tijdens het blijspel komen verschillende types een bezoek brengen in hun prachtige “twee sterren hotel”. De gasten en het personeel raken verzeild in onmogelijke situaties met veel humor en verrassende wendingen. Voor de zussen breekt een spannende tijd aan, moeten ze het familiehotel sluiten of mag het geopend blijven?

Een avondvullende en hilarische komedie omtrent de perikelen in dit hotel zijn gegarandeerd!

Toneelgroep Soufflé is al geruime tijd druk bezig met het voorbereiden van de voorstelling. Uiteraard zal ook dit jaar het decor een plaatje zijn waar de vereniging trots op mag zijn. Benieuwd wie er allemaal in het stuk te zien zijn, en hoe de spelers er een vermakelijke avond van gaan maken? Kom dan zeker kijken!

Voor meer informatie over Toneelgroep Soufflé en het reserveren van kaarten voor dit bijzondere toneelstuk? Ga dan naar www.souffle.nl

‘Hotel Hommelus’ wordt gespeeld op 26, 27 en 28 maart om 20.00u  in CHV de Noordkade.

Soufflé is nog steeds opzoek naar nieuwe leden, vooral heren.

U ben van harte welkom om een repetitieavond bij te wonen. Durft u uw verborgen talenten te laten zien, of kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt? Neem dan vrijblijvend contact op via mail.

Al ruim 33 jaar is Soufflé actief in Veghel. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligers en natuurlijk onze sponsoren. Met hun bijdrage kunnen wij zorgen voor een prachtig decor en een speellocatie. We hopen met onze vereniging nog lang een bijdrage te kunnen leveren aan cultureel Veghel.