Toneelgroep Soufflé uit Veghel speelt blijspel, barstensvol grappen, liefde en geheimen.

Toneelgroep Soufflé uit Veghel speelt blijspel, barstensvol grappen, liefde en geheimen.

VEGHEL

Toneelgroep Soufflé speelt op 28, 29 en 30 maart de komedie ‘Barst!’.
 ‘Barst!’ een vlotte en bruisend geschreven klucht van Rob van Vliet en José Frehe.
Een toneelstuk met vele uitdagingen waar de toneelgroep al geruime tijd voor aan het repeteren is.

Het blijspel vraagt veel correcte timing, intonatie en lichaamstaal van de spelers. Gelukkig staan de spelers er niet alleen voor.  Hanneke van der Linden, de regisseuse, helpt de spelers door de juiste aanwijzingen te geven. Zij is dan ook wederom enthousiast over het stuk dat op 28, 29 en 30 maart op de Noordkade in Veghel te bewonderen zal zijn.

De komedie “BARST!” gaat over het huishouden van Tineke dat niet bepaald op rolletjes loopt. Ze is getrouwd met Hans en stiefmoeder van 2 dochters. Haar moeder woont ook bij de familie in. Tineke is degene die de boel draaiende probeert houden binnen het gezin. Ze wordt eigenlijk door iedereen gebruikt voor allerlei vervelende klusjes. Dan krijgt ze ook nog haar schoonzus en haar broer te logeren met als gevolg allerlei hilarische gebeurtenissen.  Zelfs haar overleden schoonmoeder doet het nodige stof opwaaien. Een avondvullende en bruisende komedie, een avond lachen om de familieperikelen van een ander. Daar knap je altijd van op. 

Interessante karakters die  de spelers naar hun eigen hand proberen te zetten. Hanneke is overtuigd dat de spelers dit gaat lukken en dat zij een geweldig stuk, BARSTensvol grappen, liefde en geheimen op de planken gaan zetten!

Toneelgroep Soufflé is dus al geruime tijd druk bezig met het voorbereiden van de voorstelling. Uiteraard zal ook dit jaar het decor een plaatje zijn waar de vereniging trots op mag zijn. Benieuwd wie er allemaal in het stuk te zien zijn, en hoe de spelers er een vermakelijke avond van gaan maken? Kom dan zeker kijken!

Voor meer informatie over Toneelgroep Soufflé en het reserveren van kaarten voor dit bijzondere toneelstuk? Ga dan naar www.souffle.nl

‘Barst!’ wordt gespeeld op 28, 29 en 30 maart om 20.00u  in CHV de Noordkade.